KSW 63: Soldić vs Kincl – wyniki ważenia

Przedstawiamy wyniki ważenia przed galą KSW 63: Soldić vs Kincl na której w walce o pas wagi półśredniej zmierzą się mistrz Roberto Soldić i Patrik Kincl.

Główni bohaterowie gali KSW 63 nie mieli żadnych problemów ze zmieszczeniem się w wymaganych limitach wagowych. Roberto Soldić i Patrik Kincl zmierzą się jutro w walce wieczoru, a na szali będzie pas kategorii półśredniej należący do Chorwata. Także Damian Janikowski i Paweł Pawlak wypełnili limit kategorii średniej i są gotowi na pojedynek w drugiej najważniejszej walce sobotniego wydarzenia. Michał Andryszak wniósł na wagę niecałe 10 kilogramów więcej od Darko Stošicia.

Federacja KSW pragnie zaprosić fanów na oficjalną ceremonię ważenia przed galą KSW 63. Ważenie odbędzie się dziś, 3 września o 18:00 w Studio Tęcza 2 przy ulicy Rydygiera 8 w Warszawie. Obowiązuje wstęp wolny dla wszystkich kibiców, ale liczba miejsce będzie ograniczona. Na miejscu będzie trzeba mieć maseczkę zasłaniającą usta oraz nos, a także skorzystać z dezynfekcji rąk. Oficjalną ceremonię ważenia i face to face kibice będą mogli obejrzeć również na żywo na Facebooku i kanale YouTube organizacji KSW.

Walka wieczoru
Walka o pas kategorii półśredniej

77,1 kg/170 lb: Roberto Soldić (76,8 kg) vs Patrik Kincl (77,1 kg)

Karta Główna
83,9 kg/185 lb: Damian Janikowski (84,4 kg) vs Paweł Pawlak (84,0 kg)
120,2 kg/265 lb: Michał Andryszak (115,0 kg) vs Darko Stošić (105,4 kg)
61,2 kg/135 lb: Antun Račić (61,7 kg) vs Jakub Wikłacz (61,7 kg)
80 kg/176 lb: Tomasz Romanowski (79,9 kg) vs Aleksandar Rakas (79,5 kg)
56,7 kg/125 lb: Emilia Czerwińska (57,1 kg) vs Weronika Eszer (56,8 kg)
93 kg/205 lb: Damian Piwowarczyk (93,3 kg) vs Marcin Trzciński (92,1 kg)
56,7 kg/125 lb: Sara Luzar-Smajić (56,8 kg) vs Aitana Alvarez (56,9 kg)
68 kg/150 lb: Michał Domin (67,9 kg) vs Szymon Karolczyk (68,9 kg)*

*Szymon Karolczyk nie zmieścił się w wymaganym limicie wagowym. Zawodnik został ukarany odjęciem 30% wypłaty za walkę

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *