Bellator 226: Bader vs. Kongo – wyniki walk

Przedstawiamy wyniki walk gali Bellator 226, która odbyła się w San Jose w Kalifornii, a jej walką wieczoru był pojedynek o tytuł wagi ciężkiej między mistrzem Ryanem Baderem a Cheick’iem Kongo.

Karta główna

Walka o tytuł wagi ciężkiej
265 lbs.: Ryan Bader vs. Cheick Kongo, walka nierozstrzygnięta (przypadkowy cios w oko), runda 1, 3:25

Ćwierćfinały turnieju Grand Prix wagi piórkowej
145 lbs.: Derek Campos ✔ pokonał Daniela Strausa ❌ przez jednogłośną decyzję (30-26, 30-25, 30-25)
145 lbs.: Adam Borics ✔ pokonał Pata Currana ❌ prze TKO (ciosy), runda 2, 4:59
145 lbs.: Emmanuel Sanchez ✔ pokonał Tywana Claxtona ❌ przez poddanie (duszenie trójkątne), runda 2, 4:11
145 lbs.: Pedro Carvalho ✔ pokonał Sama Sicilia ❌ przez poddanie (duszenie zza pleców), runda 1, 1:56

145 lbs.: Daniel Carey ✔ pokonał Gastona Bolanosa ❌ przez techniczne poddanie (gilotyna), runda 1, 4:19

Karta wstępna
145 lbs.: John Teixeira ✔ pokonał Ashleigha Grimshawa ❌ przez TKO (interwencja narożnika), runda 2, 5:00
135 lbs.: Cass Bell ✔ pokonał Isaiaha Rochę ❌ przez poddanie (gilotyna), runda 1, 1:21
155 lbs.: Christopher Gonzalez ✔ pokonał Luisa Vargasa ❌ przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-26, 30-25)
145 lbs.: Jessica Borga ✔ pokonała Amber Leibrock ❌ przez poddanie (armbar), runda 1, 4:45
155 lbs.: Adam Piccolotti ✔ pokonał Jake’a Smitha ❌ przez poddanie (duszenie zza pleców), runda 2, 2:34
170 lbs.: Batsumberel Dagvadorj ✔ pokonał James Terry❌ przez poddanie (duszenie Bulldog), runda 1, 2:43
145 lbs.: Hyder Amil ✔ pokonał Ignacio Ortiz ❌ przez niejednogłośną decyzję (29-28, 28-29, 29-28)
170 lbs.: Renato Alves ✔ pokonał Abraham Vaesau ❌ przez poddanie (duszenie zza pleców), runda 3, 3:36
185 lbs.: Ivan Batinich vs. Daniel Compton
185 lbs.: Evan Gubera vs. Cornelius Savage
185 lbs.: Alan Benson vs. Favian Gutierrez
125 lbs.: Jonathan Adams vs. Daniel Gonzalez
Catchweight 140 lbs.: Elias Anderson vs. Peter Ishiguro
Catchweight 180 lbs.: Albert Gonzales vs. Tyson Miller

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *